Топмост Авардс
Контактирајте нас
Адреса: 7969 С Фарм Цреек Цирцле, Санди, Утах 84093, Сједињене Америчке Државе
Телефон: 385-202-5983
Dom > О нама > ФАКс

ФАКс

Наша најчешћа питања


ШТА ЈЕ ОПТИЧКИ КРИСТАЛ?

Оптички кристал је врста материјала од 100% без олова, што га чини изузетно тврда и прозирна. Са овом карактеристиком, можемо их пресјећи на бриљантне кошаре и високо полиране површине. Оптички кристал, са својим не-мехурићима, беспрекорношћу и без укључивања, може се савршено користити у нашим кристалним наградама, трофејима, кристалним поклонима и корпоративним наградама, што показује врхунско признање изврсности и захвалности.


Можете ли да направите ЦУСТОМ АВАРД ЗА МЕ?

Приложене награде су наша специјалност. Ми можемо стварати готово сваки дизајн који одговара вашим потребама. Ваш пројекат можете започети путем нашег софтвера који се налази на страници са детаљима производа за сваку награду и поклон, или пошаљите Е-маил на цустомерсервице@топмоставардс.цом, који укључује ваше идеје, количину, буџет и временски оквир. Ми ћемо се побринути за остало.


ШТА ТИПОВИ ИМПРИНТ-а нудите?

Нудимо пет различитих опција за отисак, дубоке етикете, попуњавање боје, 3Д подвучено гравирање, ласерско гравирање и сублимацију. Процес отиска се одређује на основу уметничког дела и предмета који сте одабрали.


Могу ли да спојим ИМПРИНТ ПРОЦЕСЕ?

Апсолутно! Неки од наших најјединственијих поклона и награда су произведени користећи више од једног опција за отисак.


КАКО ВРСТА ПАКОВАЊА БИТИ МОЈЕ НАГРАДЕ И ДАРОВИ?

Све награде и поклони долазе у кутији. Унутар ове кутије је појединачна кутија која држи своје награде и поклоне. Већина награда и поклона долазе у црној поклон кутији. Слика поклон кутије можете наћи на страници са детаљима о производу сваке награде и поклона.


КАДА СЕ ВИДИ ПРООФ?

После плаћања пошаљите векторско дело вашег логотипа на арт@топмоставардс.цом . Такође ћемо прихватити ГИФ, ЈПГ и ПДФ датотеке који ће узети доплату од $ 25 за претварање ових у вектор, и молимо Вас да допустите 24 сата да се докаже доказ.


КАДА СЕ МОЈ ОРДЕР ПРИПАДИТИ?

Дозволите 48-72 часова од одобрења за арт.


КАКО МЕЂУНАРОДНИ БРОЈЕВИ МОЖЕТЕ УПОТРЕБИТИ ЗА БРОДУ?

ФЕДЕКС, УПС или ДХЛ ће се користити, у зависности од тежине и одредишта.


ЦАН И СХИП ТО МУЛТИПЛЕ АДДРЕССЕС?

Да. Прва дестинација је укључена и накнада за 10 долара за сваку дестинацију ће наступити након ње.


КОГА ПЛАТНЕ МЕТОДЕ прихватате?

Прихватамо ВИСА, МастерЦард, ПаиПал и Т / Т.


Имате ли ценовне промјене?

Увек се трудимо да ажурирамо цене на нашем сајту. Увек ћемо поштовати цене које смо набројали на нашој веб страници.


Имате ли МИНИМАЛНЕ НАЛОГЕ?

Не. Можете наручити један од наших комада.


МОЖЕМО ДА НАЛАЖЕМ БОЛКУ ЗА УПОТРЕБУ НА ДАНАДУ?

Да, то зовемо Програмом издања. Предност је што добијате нашу количину од 10% попуста када поставите исти ред слиједећи пут и ваше награде су спремне за етцх кад год вам затребају.


МОЖЕМО ОТКАЗИТИ МОЈ НАЛОГ ПОСТОЈ ДА ЈЕ ПОВЕРИО?

Отказивање се може извршити пре одобрења за уметничко дело. Обратите се нашем представнику за услуге на мрежи или пошаљите е-маил на сале@топмоставардс.цом да бисте разговарали о ситуацији. Ми ћемо учинити оно што можемо да вам сместимо.


Да ли нудите попусте у непрофитне организације?

Радимо са бројним непрофитним организацијама. Нудимо додатних 10% попуста на наше већ ниске цијене на свим нашим артикловима. Све што треба да урадите је да поднесете документацију која потврђује свој непрофитни статус.


Да ли правите руке?

За хитне налоге ћемо се уложити све како би задовољили ваше потребе. Ми не наплаћујемо никакве накнаде за хитне налоге осим брзих трошкова испоруке који су потребни да бисте добили свој кристал у наш објекат за етикетирање.


Хоћеш ли продати предмете?

Да. Блани су доступни за награде трговцима на мало уз попуст.


ШТА АКО МОЈЕ НАГРАДЕ ПРИДРЖИ БРОКЕН?

Ми бринемо највише пажње у пакирању и испоруци ваших делова, међутим, може доћи до несрећа. Морамо бити у могућности да поднесемо захтев са превозником, па је неопходно да се свака штета пријављује у року од 48 сати од пријема. Ако добијете оштећене награде, водићемо рачуна о свим трошковима који су неопходни за замјену својих награда бесплатно прије вашег догађаја. Ако не пријавите штету у року од 48 сати, може се поништити наш захтев код превозника, а накнаде за које можете пријавити.


ШТА АКО ДА МОЈА ПРИЗНАЊА ПРИЈАВЉУЈЕ НЕПРАВИЛНО?

Бавимо се великом пажњом како бисмо осигурали тачност свих наших награда. Унутрашње политике су успостављене да би се осигурало да ћемо само етикети и тачно оно што одобравате, мада се могу догодити грешке. Ако добијете награде другачије од својих одобрених уметничких дела, ми ћемо се побринути за све трошкове који су неопходни за замјену својих награда бесплатно прије вашег догађаја.


Имате још једно питање?

Молимо пошаљите е-маил на сале@топмоставардс.цом и одговорићемо вам за 24 сата.