Топмост Авардс
Контактирајте нас
Адреса: 7969 С Фарм Цреек Цирцле, Санди, Утах 84093, Сједињене Америчке Државе
Телефон: 385-202-5983
Dom > О нама > Наша прича

Наша прича


Наша историја

Топмост Авардс је породични посао који је основан 1980. године. У годинама смо постали један од водећих светских добављача кристала за награде, плакете и трофеје.


Наша фабрика

Наше америчке канцеларије могу креирати савршени дизајн за вас. И имамо и своју творницу у Кини, која има врхунске пословне зграде и интегрирано подручје објекта модерне производње и смјештајног објекта са површином од 8500 квадратних метара и више од 110 техничких радника.


Наш производ

На основу принципа искрености, водеће технологије и врхунског сервиса, корпорација континуирано апсорбује напредну технологију и управљачко знање, у могућности смо да производимо више од стотина врста кристалног заната користећи висококвалитетне и заштитне материјале за заштиту животне средине, као и поступке обраде као што су брушење, 3Д ласерско гравирање, пијесак, штампач у боји итд.


Апликација производа

Наше награде за додјелу признања категоризоване су приликама за препознавање ради лакшег претраживања, као што су признања за признање радника, награде за пензиону плакету, војне трофеје, награде за услуге клијената итд.


Тржиште производње

Производи су освојили савршену репутацију на домаћем и иностраном тржишту због јединственог изгледа, а успоставили смо дугорочне пословне односе са 18 земаља и подручја у различитим угловима свијета као што су Европа, Америка и југоисточна Азија.


Наш сервис

Ми смо професионални произвођач и ефикасан сервисни тим, страствено посвећен вашим персонализованим захтевима, етичким у нашим акцијама и тачним у нашој производњи. Радити оно што тачно желите је у срцу начина на који радимо. Наша услуга је награда: ДИИ кристал награде са ЕАСИ наручивањем и ФАСТ испоруком.


110% ЦЕО Промисе

 • ПЕРФЕЦТ ПРОМИСЕ АРТ
  Имамо сопствени тим стручњака који ће вам служити и да ли један комад или 1000 комада не испунимо ваше прелепе награде све док не потпишете своје доказе о уметности. Када се одјавите на доказе, гарантујемо да ће ваше награде стићи тачно онако како сте одобрили, у супротном ће ваше замјене бити БЕСПЛАТНЕ, укључујући све трошкове потребне за добијање замјена прије вашег догађаја.

 • НАЈБОЉЕ ЦИЈЕНЕ ПРОМИСЕ
  Ми смо лидери који нису следбеници у индустрији и већ више од 15 година. Имамо најјачи тим и користимо само најновије технике и процесе за висококвалитетне награде и печење песка. Немојте без сумње да вам можемо наградити не само висок квалитет већ и конкурентну цену.

 • ОН-ТИМЕ ПРОМИСЕ
  Већ више од 15 година, у целој нашој каријери, нисмо пропустили догађај. Наша властита индустрија увек ће осигурати да ваше награде стигну на време. Сваки догађај третирамо као хитан случај и обећавамо да ће ваше награде доћи прије него што је потребно да га користите. И обећавамо вам да ако се ваше награде / поклони не појаве на време за ваш догађај, они ће бити БЕСПЛАТНО. Једини разлог што то могу учинити је то што НЕ МИСИМО ДОГАЂАЈИ!

 • СХИП САФЕ ПРОМИСЕ
  Увјерени смо да имамо најбољу амбалажу у индустрији коју бих желео да понудим вашим "Бродским сигурним обећањем". Ја лично гарантујем да ће сваки комад који вам доставимо доћи сигурно и звучно. У случају да наш оператер оштети ваше делове, ја ћу их замијенити БЕСПЛАТНО, укључујући покривање свих трошкова потребних за добијање замјена прије вашег догађаја.